Пов'язані концепції

Оповіщення, завдання і сповіщення створюються різними джерелами.

У цьому розділі наведено посилання на пов'язані концепції. Див. розділ Запровадження для отримання докладних відомостей.

Event Management

Event Management — це модуль бізнес-правил ION. Він має функції відстеження бізнес-подій на основі попередньо визначених бізнес-умов та оповіщає користувачів у разі винятків. Можна відстежувати події застосунку, опубліковані в повідомленнях XML типу Sync BOD.

Щоб отримати докладні відомості, див. розділ про Event Management Посібника користувача Infor ION Desk.

Сигнали

Сигнали — це відстеження, визначені користувачами. Можна визначати бізнес-умови для правил відстеження та вибирати список розсилки для оповіщень, що створюються сигналами.

Щоб отримати докладні відомості, див. розділ «Сигнали» в Посібнику користувача Infor ION Desk.

Робочий цикл

Робочий цикл — це послідовність етапів досягнення бізнес-цілі. Робочий цикл створює можливість комунікації застосунку й користувача. Наприклад, робочий цикл може являти собою документ для затвердження або підказку користувачеві щодо виконання завдання з використанням екрана застосунку.

Щоб отримати докладні відомості, див. розділ «Робочий цикл» у Посібнику користувача Infor ION Desk.

Документи бізнес-об’єктів Pulse

Pulse Engine керує життєвим циклом оповіщень, завдань і сповіщень. Якщо застосунок має створити безпосередньо завдання, оповіщення або сповіщення, він може опублікувати одне з повідомлень XML-документа бізнес-об’єкта Process.PulseAlert, Process.PulseTask або Process.PulseNotification.

Щоб отримати докладні відомості, див. розділ «Створення оповіщень, завдань і сповіщень із застосунку» в Посібнику з розробки Infor ION.

Process API

Pulse Engine керує життєвим циклом оповіщень, завдань і сповіщень. Якщо застосунок має створити безпосередньо завдання, оповіщення або сповіщення, він може викликати метод створення з набору ION Service у кінцевій точці процесу/застосунку API для ION.

Щоб отримати докладні відомості, див. розділ «Інтерфейс прикладних програм» (API) у Посібнику з розробки Infor ION.