Ескалація оповіщень і завдань та нагадування

Адміністратор компанії може зазначати події ескалації і нагадування, а також складати список користувачів, яким надсилаються сповіщення.

Ця конфігурація доступна для моделювання моніторів і робочих циклів у розділах ION Desk > Монітори й робочі цикли > Монітори та ION Desk > Монітори й робочі цикли > Робочі цикли.

Щоб отримати докладні відомості, див. Посібник користувача Infor ION Desk.

У разі передачі завдання або оповіщення керівник бачить список розсилки або має можливість керувати всіма користувачами зі списку розсилки або додатковими користувачами, перелік яких додано в подію ескалації. Усі ці користувачі бачать передані оповіщення й завдання у своєму Inbox із червоною вертикальною смугою та міткою Передано.

Якщо ескалацію налаштовано для декількох рівнів керівництва, відображається кількість рівнів керівництва, що отримали повідомлення про ескалацію. Усі користувачі у списку розсилки отримують електронного листа щодо завдання або оповіщення, що підлягає передачі, якщо системний адміністратор увімкнув параметр надсилання електронного листа на екрані конфігурації Pulse Engine.

У якості нагадування адресатам з актуального або розширеного списку розсилки надсилається електронне сповіщення. Нагадування інформує цих користувачів про дату завершення завдання або оповіщення. Можна налаштувати нагадування тільки для завдань або оповіщень із датою завершення в інтервалі часу до або після цієї дати. Користувачі отримують електронний лист із нагадуванням, якщо цей параметр увімкнув системний адміністратор на екрані конфігурації ION Desk для Pulse Engine. Користувачі, що отримали електронний лист із нагадуванням, можуть побачити завдання або оповіщення в Infor Inbox тільки в тому випадку, якщо вони включені в оригінальний список розсилки завдань або оповіщень.

Якщо ви керівник і отримуєте ескалації завдань та оповіщень учасників вашої команди, ви можете створити правила делегування для цих завдань та оповіщень. Передані завдання й оповіщення буде бачити ваш представник за вашої відсутності. Не можна делегувати тільки передані завдання й оповіщення.