Видалення вкладення

Видалити можна тільки вкладення, які передали ви.

Щоб видалити вкладення, виконайте перелічені нижче дії.

  1. Клацніть елемент завдання або оповіщення, щоб відкрити подання відомостей.
  2. Якщо повідомлення не призначено для вас, клацніть Призначити мені.
  3. Клацніть Вкладення.
  4. Натисніть кнопку Видалити поряд із документом.