Запровадження

У застосунку Infor Inbox можуть відображатися завдання, оповіщення та сповіщення процесів операційних систем.

Можливі джерела цих повідомлень:

  • Події, що відбуваються в інших застосунках Infor, публікуються як документи бізнес-об’єктів (BOD) в ION Connect. Ці події можуть відстежуватись Event Management для створення оповіщень. Також вони можуть використовуватись політиками активації або потоками документів, що активують робочі цикли. Робочий цикл може створювати завдання і сповіщення.

    Відомості про інтеграцію з ION Connect можна переглянути в Посібнику з розробки Infor ION.

  • Застосунки Infor можуть публікувати документи бізнес-об’єктів (BOD) Process.Workflow для безпосередньої активації робочих циклів. Робочий цикл може створювати завдання і сповіщення.

    Відомості про інтеграцію з робочим циклом можна переглянути в Посібнику користувача Infor ION Desk та Посібнику з розробки Infor ION.

  • Застосунки Infor можуть публікувати документи бізнес-об’єктів (BOD) Process.PulseAlert, Process.PulseTask або Process.PulseNotification для безпосереднього створення завдань, оповіщень або сповіщень.

    Відомості про створення завдань, оповіщень або сповіщень можна переглянути в Посібнику з розробки Infor ION.

  • Застосунки Infor можуть викликати API для ION Process напряму, а сторонні застосунки можуть викликати API для ION Process, показані в наборі ION Service шлюзу API для ION. Існують методи API для створення і скасування завдань, оповіщень і сповіщень, запуску та скасування робочого циклу.

    Відомості можна переглянути в Посібнику з розробки Infor ION та документації API для Swagger.

  • Бізнес-користувачі, що мають доступ до застосунку для мобільних пристроїв для створення сигналів або віджета домашньої сторінки «Сигнали», можуть створювати сигнали, що генерують оповіщення після свого завершення.

    Див. Посібник користувача Infor ION Desk, Infor Ming.le User Guide і Посібник користувача із застосунку для мобільних пристроїв для створення сигналів Infor ION.