Примітки та вкладення

Для вирішення елемента завдання або оповіщення можна додавати примітки та вкладення.

Примітки можна додавати до кожного оповіщення або завдання, якщо його призначено для якогось користувача. Для завдань та оповіщень, створених зовнішнім застосунком, примітки можуть бачити тільки користувачі, у яких це повідомлення відображається безпосередньо в Infor Inbox. Наприклад, можна додати примітку перед тим як призначити завдання або оповіщення з вашого списку іншому користувачеві.

Якщо завдання згенеровані робочим циклом, примітки, додані на кожному етапі завдання робочого циклу, будуть розповсюджуватись на наступні етапи. У завданні робочого циклу можна переглядати й додавати примітки до поточного завдання, а також переглядати примітки з попередніх завдань.

Не можна додавати примітки до сповіщень. Якщо сповіщення створюється робочим циклом, і вибрано параметр відображення приміток попередніх етапів, можна побачити всі примітки попередніх завдань в одному робочому циклі.

Вкладення можна додавати до кожного оповіщення або завдання, якщо його призначено для якогось користувача. Вкладення можуть бачити користувачі, в яких цей елемент є у списку. Що стосується оповіщень, вкладення зв’язані тільки з конкретним оповіщенням. Що стосується завдань, вкладення, що додаються до завдання, відображаються в усіх наступних завданнях та сповіщеннях в одному робочому циклі.

Можна завантажувати вкладення, додані іншими користувачами. Видаляти можна лише вкладення, які додали ви.

Для отримання додаткової інформації про використання цієї функції див. розділ Процедури.