Вхід у застосунок для мобільних пристроїв Infor GO

Якщо немає активного сеансу або ви щойно настроїли застосунок для мобільних пристроїв Infor Go, відобразиться запит на вхід.

  1. Щоб почати процес входу, виберіть варіант Увійти.
    Залежно від конфігурації адміністратора може відобразитися запит щодо вибору постачальника посвідчень, після чого вас буде перенаправлено до екрана входу. В іншому разі вас буде перенаправлено до екрана входу.
  2. Зазначте свої облікові дані для входу в це середовище.
  3. Щоб авторизувати застосунок для мобільних пристроїв, торкніться елемента Дозволити на екрані Запит на затвердження.
  4. Виберіть автентифікацію на рівні пристрою або PIN-код користувача.
    Якщо вибрано автентифікацію на рівні пристрою, Infor GO використовує варіант автентифікації, встановлений на вашому пристрої. Якщо на вашому пристрої настроєно біометричну автентифікацію, її буде використовувати й Infor GO. Якщо на вашому пристрої настроєно не біометричну автентифікацію, а інший спосіб, Infor GO буде використовувати цей альтернативний спосіб. Цей параметр потребує як мінімум PIN-коду пристрою.
    Якщо вибрати параметр PIN-коду користувача, потрібно встановити PIN-код. Цей PIN-код використовує тільки Infor GO для автентифікації після входу в систему. Якщо ви забудете PIN-код, можна скористатися параметром Забули PIN-код? для скидання PIN-коду.
    Після успішного входу відобразиться екран Діагностика та аналітика.
  5. Торкніться посилання Про діагностику й конфіденційність, щоб ознайомитися зі своїми правами щодо конфіденційності.
    За промовчанням ви надсилаєте розробникам звіти щодо своїх дій, однак можна відмовитися від цього. Можна також змінити цю настройку в будь-який час на інформаційному екрані свого профілю.
  6. Торкніться елемента Готово, щоб повернутися до екрана Діагностика та аналітика.
  7. Торкніться елемента ПРОДОВЖИТИ, щоб перейти до панелі Мої застосунки у застосунку Infor Go.
    Після входу можна скористатися локальною автентифікацією для отримання доступу до застосунку Infor Go, якщо сеанс усе ще активний. Можна скористатися PIN-кодом, відбитком пальця або функцією розпізнавання обличчя в залежності від вашого пристрою та його настройок.