Verzenden aan-basisgegevens

Op de pagina Verzenden aan-basisgegevens kunt u verzenden aan-basisgegevens, zoals DUNS-ID en Belasting-ID, weergeven, aanmaken, bewerken en verwijderen.

U kunt de pagina Verzenden aan-basisgegevens gebruiken als een op zichzelf staande oplossing voor het beheer van uw verzenden aan-basisgegevens als deze niet worden aangeleverd door het ERP-systeem. Ook kunt u de verzenden aan-basisgegevens automatisch laten importeren vanuit het gekoppelde ERP-systeem en vervolgens de vereiste velden naar behoefte aanpassen.

Selecteer de tweede optie om de applicatie een ShipToPartyMaster-BOD te laten importeren wanneer verzenden aan-basisgegevens worden aangemaakt of gewijzigd in het ERP-systeem. De verzenden aan-basisgegevens worden getoond op de pagina Verzenden aan-basisgegevens. U kunt definiëren welke velden in de applicatie u wilt beheren en niet mogen worden overschreven door de import van het ShipToPartyMaster-BOD. De overige velden worden automatisch door het ERP-systeem geïmporteerd en bijgewerkt.

NB

U kunt de automatische import van het ShipToPartyMaster-BOD vanuit het ERP-systeem activeren in de codelijst ImportMasterData. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u de verzenden aan-basisgegevens handmatig beheren op de pagina Verzenden aan-basisgegevens. U kunt de velden die worden bijgewerkt door het ShipToPartyMaster-BOD, definiëren in de codelijst ShipToMasterUpdateFields.

Als u naar verzenden aan-basisgegevens wilt zoeken, geeft u filtercriteria op in de invoervelden van de vereiste kolommen.

Klik op de drill-downknop van de verzenden aan-basisgegevens om de detailinstellingen weer te geven.