Vervoerdersbasisgegevens

Op de pagina Vervoerdersbasisgegevens kunt u vervoerdersbasisgegevens (bijvoorbeeld het adres en de contactpersoon) weergeven, aanmaken, bewerken en verwijderen.

U kunt de pagina Vervoerdersbasisgegevens gebruiken als een op zichzelf staande oplossing voor het beheer van uw vervoerdersbasisgegevens als deze niet worden aangeleverd door het ERP-systeem. Ook kunt u de vervoerdersbasisgegevens automatisch laten importeren uit het verbonden ERP-systeem en dan de betreffende velden aanpassen, indien nodig.

Als u de tweede optie selecteert en er vervoerdersbasisgegevens worden aangemaakt of gewijzigd in het ERP-systeem, wordt een CarrierParty-BOD geïmporteerd door de applicatie. De vervoerdersbasisgegevens worden getoond op de pagina Vervoerdersbasisgegevens. U kunt definiëren welke velden in de applicatie u wilt beheren en niet mogen worden overschreven door de import van het CarrierParty-BOD. De overige velden worden automatisch door het ERP-systeem geïmporteerd en bijgewerkt.

NB

U kunt de automatische import van het CarrierParty-BOD vanuit het ERP-systeem activeren in de codelijst ImportMasterData. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u de vervoerdersbasisgegevens handmatig beheren op de pagina Vervoerdersbasisgegevens. U kunt de velden die worden bijgewerkt door het CarrierParty-BOD, definiëren in de codelijst CarrierMasterUpdateFields.

Als u naar vervoerdersbasisgegevens wilt zoeken, geeft u filtercriteria op in de invoervelden van de vereiste kolommen.

Als u de detailinstellingen wilt bekijken, klikt u op de drill-downknop van de vervoerdersbasisgegevens.