Verzenden aan-basisgegevens bewerken

U kunt de pagina Verzenden aan-basisgegevens gebruiken als een op zichzelf staande oplossing voor het beheer van uw verzenden aan-basisgegevens als deze niet worden aangeleverd door het ERP-systeem.

NB

Als u de pagina Verzenden aan-basisgegevens gebruikt als een op zichzelf staande oplossing, moet de import van het ShipToPartyMaster-BOD zijn uitgeschakeld.

Verzenden aan-basisgegevens bewerken:

 1. Selecteer Basisgegevens > Verzenden aan-basisgegevens.
 2. Klik op de drill-downknop van de verzenden aan-basisgegevens.
 3. Klik op Bewerken.
 4. Geef de kopinformatie op. U kunt alle velden opgeven, behalve Laatst gewijzigd door, Laatste importdatum en Financiële entiteit.
  NB

  Als de import van het ShipToPartyMaster-BOD vanuit het ERP-systeem is geactiveerd, kunt u alleen de velden bewerken die zijn geconfigureerd in de codelijst ShipToPartyMasterUpdateFields. De codelijst ShipToMasterUpdateFields definieert de velden die u kunt bewerken. De velden Laatst gewijzigd door, Laatste importdatum en Financiële entiteit kunnen niet worden bewerkt. Als u uw verzenden aan-basisgegevens handmatig beheert, wordt het veld Laatst gewijzigd door ingevuld met uw gebruikersnaam. Het veld Financiële entiteit wordt ingevuld met de financiële entiteit waarvoor u momenteel werkt.

  Zie Verzenden aan-basisgegevens aanmaken.

 5. Klik op de drill-downknop van een adresregel om het dialoogvenster Adres Verzenden aan-basisgegevens weer te geven. Breng de gewenste wijzigingen aan in de adresgegevens.
 6. Als u klantreferenties wilt bewerken, klikt u op Klantgegevens en brengt u de gewenste wijzigingen aan in de velden van een regel.
 7. Klik op Contactpersonen en breng de gewenste wijzigingen aan in de gegevens over de contactpersoon.
 8. Klik op Opslaan om de verzenden aan-basisgegevens op te slaan.
  Er verschijnt een melding dat de verzenden aan-basisgegevens zijn opgeslagen.