Partner-ID's exporteren

U kunt de gegevens van de partner-ID van uw omgeving exporteren naar een XML-bestand in de exportmap. U kunt het exportbestand gebruiken om de gegevens te importeren in een andere omgeving. U kunt bijvoorbeeld de gegevens van de partner-ID migreren vanuit de testomgeving naar de productieomgeving.

U kunt de te exporteren partner-ID-gegevens filteren op financiële entiteit. Het geëxporteerde bestand bevat de kopgegevens van de partner-ID en de koppelingsgegevens van interne en externe codes.

Een partner-ID exporteren:

 1. Selecteer Transformatie > Configuratie > Partner-ID's exporteren.
 2. Geef de volgende informatie op:
  Financiële entiteit
  Klik op de knop Zoeken van het veld en selecteer een of meerdere financiële entiteiten uit de lijst. Een financiële entiteit is bijvoorbeeld de ID van een onderneming. Als u speciale financiële entiteiten selecteert, worden de gegevens van de partner-ID geëxporteerd die zijn opgeslagen voor de geselecteerde financiële entiteiten. Als u geen financiële entiteit selecteert, worden alle gegevens van het te exporteren XML-bestand geëxporteerd.
  NB

  Het exportbestand wordt opgeslagen in de standaardmap, of een aangepaste map, als deze tijdens de installatie is opgegeven. In een automotive-omgeving is de standaardmap AUTOCONNECT_HOME\tfs\export.

 3. Als u de gegevens van de partner-ID wilt exporteren, klikt u op Exporteren.
  De geëxporteerde XML-gegevens worden in het tekstvak Exportresultaat getoond.