Details basisgegevens contactpersonen

Op deze pagina kunt u de Basisgegevens contactpersonen weergeven en bewerken.

De detailweergave van de pagina Basisgegevens contactpersonen biedt gedetailleerde informatie over de geselecteerde basisgegevens van contactpersonen:

  • Controleer het bovenste gedeelte van de pagina waarin de kopinformatie van de basisgegevens contactpersonen worden getoond.
  • Controleer het tabblad Details basisgegevens contactpersonen onderaan de pagina waarop de detailgegevens van de contactpersoon worden getoond.
NB

Als de import van het ContactMaster-BOD vanuit het ERP-systeem is geactiveerd, kunt u alleen de velden bewerken die zijn geconfigureerd in de codelijst ContactMasterUpdateFields. De codelijst ContactMasterUpdateFields definieert de velden die u kunt bewerken. De velden Laatst gewijzigd door, Laatste importdatum en Financiële entiteit kunnen niet worden bewerkt. Als u uw verzenden aan-basisgegevens handmatig beheert, wordt het veld Laatst gewijzigd door ingevuld met uw gebruikersnaam. Het veld Financiële entiteit wordt ingevuld met de financiële entiteit waarvoor u momenteel werkt.