Printdefinities

Op de pagina Printdefinities kunt u printdefinities aanmaken, bewerken, kopiëren en verwijderen. Met een printdefinitie stelt u de configuratiegegevens in die vereist zijn om printaanvragen aan te maken voor inkomende en uitgaande berichten en om InterFormNG aan te sturen. InterFormNG is de printengine die de vereiste documenten print.

Voor een printdefinitie geeft u de volgende informatie op: naam partnerhiërarchie, partner-ID, berichttype, berichtrichting en financiële entiteit. Bovendien kunt u speciale parameters definiëren in een printdefinitie om zo een afzonderlijk verwerkingsproces te configureren voor elke printaanvraag.

Als er een printdefinitie is ingesteld voor een bericht, wordt de printaanvraag automatisch aangemaakt wanneer het bericht wordt verwerkt. Op dit moment wordt er één printaanvraag aangemaakt voor elk bericht.

In de detailweergave van de pagina Berichten beheren op het tabblad Printaanvraag kunt u de printaanvragen voor een bericht bekijken. U kunt de status van de printaanvragen bekijken en de aangemaakte printaanvragen handmatig opnieuw printen.

Als u naar printdefinities wilt zoeken, geeft u filtercriteria op in de invoervelden van de vereiste kolommen.

Als u de detailinstellingen wilt bekijken, klikt u op de drill-downknop van de printinstellingen.