Inkomend BOD aanmaken

Op de pagina Inkomende BOD's kunt u inkomende BOD's aanmaken voor testdoeleinden.

Inkomend BOD aanmaken:

 1. Selecteer ION-connector > Inkomende BOD's.
  NB

  U kunt ook een inkomend BOD aanmaken in de detailweergave van de pagina Inkomende BOD's. U opent de detailweergave van de pagina Inkomende BOD's door te klikken op de drill-downknop van een inkomend BOD.

 2. Klik op Aanmaken.
 3. Geef de volgende informatie op:
  BOD-type
  Dit veld geeft aan welk inkomend BOD-type moet worden aangemaakt.
  Document-ID
  Geef de unieke document-ID van het BOD-bericht op.
  Automotive Exchange-service
  Dit veld geeft de applicatieservices aan, bijvoorbeeld Basisgegevens-service of Verzendservice, die het inkomende BOD ontvangen.
  • amd: Basisgegevens-service
  • exm: Verzendservice
  • srm: Vrijgavebeheer-service
  • tfs: Transformatieservice

  Bijvoorbeeld srm-exm-: Het inkomende BOD Sync.Shipment wordt verzonden naar de Vrijgavebeheer-service en de Verzendservice.

  BOD-inhoud
  Dit veld wordt gebruikt om de BOD-gegevens in te voeren.

  Bekijk de volgende tabel met de inkomende BOD-typen die worden ondersteund:

  BOD Bestemming
  Process.PackageLabel In het etiketteringsproces tijdens productie wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Verzending.
  Sync.CarrierParty In het proces voor vervoerdersbasisgegevens wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Basisgegevens.
  Sync.CarrierRoute In het zendingsproces wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Verzending.
  Sync.ContactMaster In het proces voor basisgegevens contactpersonen wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Basisgegevens.
  Sync.Contract In het bestelproces wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Vrijgavebeheer.
  Sync.CustomerPartyMaster In het proces voor basisgegevens contactpersonen wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Basisgegevens.
  Sync.InventoryConsumption In het LSP-proces (Logistics Service Provider) wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Vrijgavebeheer.
  Sync.Invoice In het zendingsproces en het facturerings- en betalingsproces wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Verzending en Transformatie.
  Sync.ItemMaster In het proces voor artikelbasisgegevens wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Basisgegevens.
  Sync.SalesOrder In het bestelproces wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Transformatie.
  Sync.ShipToPartyMaster In het proces voor verzenden aan-basisgegevens wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Basisgegevens.
  Sync.Shipment In het zendingsproces wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Verzending en Vrijgavebeheer.
  Sync.SupplierPlanningSchedule In het EDI-proces voor leveranciers wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Transformatie.
  Sync.SupplierShipmentSchedule In het EDI-proces voor leveranciers wordt dit document vanuit het ERP-systeem verzonden naar Transformatie.
 4. Klik op Opslaan.
  Het inkomende BOD wordt verwerkt.