Details Verzenden aan-basisgegevens

Op deze pagina kunt u verzenden aan-basisgegevens weergeven en bewerken.

De detailweergave van de pagina Verzenden aan-basisgegevens bevat gedetailleerde informatie over de geselecteerde verzenden aan-basisgegevens:

  • Controleer het bovenste gedeelte van de pagina waarin de kopinformatie van de verzenden aan-basisgegevens wordt getoond.
  • Controleer het tabblad Adressen onderaan de pagina waarop de verschillende adresregels van de verzenden aan-partij worden getoond.
  • Controleer het tabblad Referenties klant waarop aanvullende informatie over de klant wordt getoond.
  • Controleer het tabblad Contactpersonen waarop informatie over de contactpersoon van de verzenden aan-partij wordt getoond.
NB

Als de import van het ShipToPartyMaster-BOD vanuit het ERP-systeem is geactiveerd, kunt u alleen de velden bewerken die zijn geconfigureerd in de codelijst ShipToPartyMasterUpdateFields. De codelijst ShipToMasterUpdateFields definieert de velden die u kunt bewerken. De velden Laatst gewijzigd door, Laatste importdatum en Financiële entiteit kunnen niet worden bewerkt. Als u uw verzenden aan-basisgegevens handmatig beheert, wordt het veld Laatst gewijzigd door ingevuld met uw gebruikersnaam. Het veld Financiële entiteit wordt ingevuld met de financiële entiteit waarvoor u momenteel werkt.