Gebruik en voorbeeld
Om de web-extensie voor vervolgkeuzelijsten te configureren, moet u de volgende parameters opgeven:
- Thema: Geeft het kleurthema aan. Opties zijn "Vibrant" en "Subtle". "Subtle" is de standaardinstelling.
- Modus: Geeft de kleur aan. De waarden zijn "Light", "Dark", "High Contrast" en "". De lege tekenreekswaarde "" staat gelijk aan "Light".
- Label: Hiermee wordt het label van het besturingselement ingesteld. Een lege tekenreekswaarde "" verbergt het label, de vereiste indicator en het informatiepictogram met de knopinfo.
- Itemgegevens: Definieert een tabel met items die in de vervolgkeuzelijst moet worden weergegeven, met de volgende kolommen:
- Item-ID. Met deze kolom kunt u acties voor selectiewijzigingen definiëren
- Itembijschrift
- Geselecteerd (ONWAAR = lege reeks "" of WAAR)
- Uitgeschakeld. Optionele kolom (ONWAAR = lege reeks "" of WAAR)
- Zichtbaar. Optionele kolom (WAAR = lege reeks "" of ONWAAR)
- Meervoudige selectie: Hiermee wordt aangegeven of met de vervolgkeuzelijst een of meerdere selecties is toegestaan. Gebruik een lege tekenreeks "" of "FALSE" voor een enkele selectie en "TRUE" voor meerdere selecties.
- Verplicht: Bepaalt of de selectie van een element vereist is. Als dit niet wordt opgegeven, is de standaard "TRUE".
- Informatie: Toont de tekst van de knopinfo voor het pictogram . Lege tekenreeks "" verbergt het informatiepictogram.
- Status: Definieert de status van het besturingselement als "Enabled", "Disabled" of "Read-only". Als deze niet is opgegeven, wordt standaard "Enabled" gebruikt.
- Hint-tekst: Definieert de tekst van de hint als tekenreeks, die wordt weergegeven als er geen datum is geselecteerd. Lege tekenreeks "" toont de datumnotatie, die afhankelijk is van de regionale instellingen.
In dit voorbeeld ziet u hoe u een vervolgkeuzelijst voor één selectie maakt en de selectie opslaat in een rapportvariabele voor verdere verwerking.