Tilføjelse af en relationsbaseret database-provider

Microsoft SQL Server understøttes som standard som relationsbaseret kilde til forretningsdata. Du kan konfigurere yderligere relationsbaserede providere som f.eks. PostgreSQL og Oracle, der kan bruges som forretningsdatabase i Infor d/EPM Platform. Installer de påkrævede relationsbaserede database-providere på alle maskiner, hvor du planlægger at installere tjenester.

 1. Vælg Kontrolpaneler > Administration af farm > Globale indstillinger.
 2. Klik på Tilføj.
 3. Angiv følgende oplysninger:
  Navn
  Angiv navnet på provideren.
  ODBC-driver
  Angiv navnet på den ODBC-driver, der skal bruges. Driveren skal være installeret på alle OLAP- og Application Engine Service arbejdsenhedsmaskiner.
  OLE DB
  Angiv navnet på den OLE DB-driver, der skal bruges. Driveren skal være installeret på alle OLAP- og Application Engine Service arbejdsenhedsmaskiner.
  Angiv Application Studio
  En relationsliste defineres af en SQL-forespørgsel. Det kan være nødvendigt med forskellige versioner af den samme forespørgsel for at redegøre for de forskellige måder, hvorpå forskellige databaseudbydere implementerer SQL. Du kan skrive flere lister med SQL-forespørgsler og gemme dem som en enkelt liste. Det navn, du angiver i dette felt, vises som en databasetype i den relationsbaserede listedesigner i Application Studio.